DMAIC steps

SourceTech hanteert het DMAIC 5 stappenplan volgens de Lean Six Sigma filosofie:

  • Define: definieer het proces wat verbeterd moet worden, formeer een project team, identificeer afzetmarkt segmenten en klanteisen.
  • Measure: definieer de proces parameters, begrijp de variaties, evalueer en selecteer de meet methodes, maak een o-nul meeting van de proces prestaties.
  • Analysis: identificeer de potentiele oorzaken, begrijp de oorzaak van de proces variaties analyseer de correlatie .
  • Improve: Identificeer de mogelijke alternatieven, selecteer de beste oplossing, maak een plan en implementeer de beste oplossing.
  • Control: ontwikkel meet & controle punten, implementeer een systeem om te monitoren, update de documenten, ontbind en beloon het project team.

Reacties zijn gesloten.


Nieuws

Hoe verbeter ik mijn leverperformance?

De Just-in-Time leverperformance naar klanten is een van de belangrijkste criteria bij klanttevredenheid beoordeling. Tegelijkertijd lijkt het vaak in schril contrast te staan met het optimaal gebruiken van alle bedrijfsmiddelen. SourceTech ontwikkelt plannen die uw afzetrisico’s en toeleverrisico’s in balans brengen. Neem contact op en laat u adviseren over onze aanpak.  

Hoe verlaag ik mijn inkoopkosten?

In deze tijd van economische malaise staan de verkoopprijs van uw producten vaak onder druk. Dit noodzaakt tot het verlagen van de inkoopprijzen en overige inkoop gerelateerde kosten. SourceTech ontwikkelt gedifferentieerde artikelgroep strategieën en kosten reductieprogramma’s die resulteren in een meetbare kostenverlaging en efficiëntieverbeteringen. Hoe realiseer ik een idee in een tastbaar product.  

Hoe realiseer ik een idee in een tastbaar product?

Ik heb een product idee of ontwerp maar het ontbreekt mij capaciteit en mogelijkheden het te produceren. SourceTech heeft de technische kennis en een internationaal netwerk van producenten op vrijwel alle productietechnieken. Afhankelijk van de producten en logistieke kenmerken draagt SoureTech zorg voor de product realisatie. Lokaal, maar ook in lagen loonlanden. Vraag SourceTech om een voorstel.