Over ons

Welkom bij SourceTech: Excellence in Global Source & Supply Chain Management van technische producten. Maak in vogelvlucht kennis met de doelgerichte aanpak om uw source & supply chain base te laten excelleren. Een excellent ingerichte supply chain geeft een duurzaam concurrentie voordeel, reduceert inkoopdoorlooptijden, lagere voorraden, verlaagd toeleverrisco’s, optimaliseert de leverperformance naar klanten. Ons ultieme doel is het verbeteren van uw bedrijfsresultaat. Excel your Business >>

Expertise

SourceTech is een consultancy organisatie op het gebied van Purchasing en Source & Supply Chain Excellence.

SourceTech heeft een focus op industriële productiebedrijven en technische handelsorganisaties. Naast een brede kennis en ervaring op het gebied van product en productietechnieken, heeft SourceTech een bijzondere kennis op het gebied van bouwmaterialen en hang- en sluitwerk. Een excellent functionerende supply chain resulteert in een duurzaam concurrentievoordeel. Het resulteert in het verkorten van inkoopdoorlooptijden, verlaging van voorraden, reductie van werkkapitaal, verlaging van toeleverrisico’s en verbeterde leverprestaties naar klanten. Excel your Business >>

Cultuur

SourceTech is hands- on, self-starting met een focus op tastbaar en onderscheidend resultaat. Met respect voor cultuur en medewerkers zal sourceTech de organisatie uitdagen, maar wil omgekeerd ook graag uitgedaagd worden, om grenzen te verleggen en het hoogst haalbare resultaat te behalen. SourceTech heeft een sterke overtuiging dat een “continu proces van verbeteren” en een “gemotiveerd en geïnspireerd team” de basis vormen voor het succes van een organisatie: “Challenge chances and embrace change!”

Geschiedenis

SourceTech is opgericht in 2007. De naam is een  combinatie van de woorden “sourcen” en “techniek”.  Dit staat voor de kerncompetentie: het global sourcen van technische producten en alle daartoe behorende strategische en operationele processen die het voortbrengingsproces ondersteunen zoals procurement , purchasing and supply chain management.

Team

 

Name:    Vogels, Toine
Specialism:         Purchasing, Source & Supply Chain Management
Contact info: E. tv@sourcetech.nl
  M. +31 626 130 228
linkedin

Toine Vogels studeerde werktuigbouwkunde aan de HTS in Arnhem (Bsc). In 1989 kwam hij in dienst bij Philips Corporate Purchasing en volgde het Philips Purchasing University traineeship . Met Nevi and APICS specialiseerde hij zich op het gebied van Purchasing & Source & Supply Chain Management. Met uiteenlopende management functies bij Philips Medical Systems, Maasziekenhuis, Doorwin en als mede eigenaar bij Themans heeft Toine een brede internationale bedrijfskundige ervaring. In 2013 heeft Toine zijn belang in Themans verkocht en het eigendom van SourceTech opnieuw verworven. Toine pakt zijn zaken pragmatisch aan, is doortastend en resultaat gericht. In zijn vrije tijd is Toine graag sportief bezig met hardlopen, hockey, windsurfen, skiën en snowboarden.

Opdrachtgevers

De opdrachten van SourceTech spelen zich af in MKB/MKB+ en multinationals van industriële productieomgevingen en technische handelsorganisaties. Door een grote ervaring, kennis en netwerk heeft SourceTech veel van haar klanten in de toelever industrie van bouwmaterialen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

SourceTech  neemt de verantwoordelijkheid voor de effecten van haar bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Wij maken en adviseren bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen “People, Planet en Profit”. In onze adviezen staat innovatie en duurzame groei met welzijn voor mens, milieu en maatschappij centraal. Wij laten ons graag uitdagen door nieuwe kansen voor nu en in de toekomst.

Cases & Referenties

 

Reacties zijn gesloten.

Nieuws

Hoe verbeter ik mijn leverperformance?

De Just-in-Time leverperformance naar klanten is een van de belangrijkste criteria bij klanttevredenheid beoordeling. Tegelijkertijd lijkt het vaak in schril contrast te staan met het optimaal gebruiken van alle bedrijfsmiddelen. SourceTech ontwikkelt plannen die uw afzetrisico’s en toeleverrisico’s in balans brengen. Neem contact op en laat u adviseren over onze aanpak.  

Hoe verlaag ik mijn inkoopkosten?

In deze tijd van economische malaise staan de verkoopprijs van uw producten vaak onder druk. Dit noodzaakt tot het verlagen van de inkoopprijzen en overige inkoop gerelateerde kosten. SourceTech ontwikkelt gedifferentieerde artikelgroep strategieën en kosten reductieprogramma’s die resulteren in een meetbare kostenverlaging en efficiëntieverbeteringen. Hoe realiseer ik een idee in een tastbaar product.  

Hoe realiseer ik een idee in een tastbaar product?

Ik heb een product idee of ontwerp maar het ontbreekt mij capaciteit en mogelijkheden het te produceren. SourceTech heeft de technische kennis en een internationaal netwerk van producenten op vrijwel alle productietechnieken. Afhankelijk van de producten en logistieke kenmerken draagt SoureTech zorg voor de product realisatie. Lokaal, maar ook in lagen loonlanden. Vraag SourceTech om een voorstel.