7 Step road map

SourceTech hanteert een 7 stappen plan op weg naar Purchasing Excellence:

  • Spending Cube Analysis: leverancier-artikelgroep-uitgave analyse van alle uitgaande geldstromen.
  • Purchasing / Supplier preference portfolio: strategische analyse op basis van de Kraljic inkoopportfolio en Monczka leverancier voorkeur model.
  • Purchasing strategy: definiëren van inkoopbeleid op de strategische en ondersteunende inkoop processen uitgelijnd aan de business strategie.
  • Commodity Strategy: het definiëren van een gedifferentieerde strategie per artikelgroep, doelstellingen en leverancier ontwikkel programma’s.
  • Execution road map: van “Ist ” naar “Soll.
  • Evaluation: periodiek evalueren beleid en strategie en monitoren van de ten doel gestelde resultaten.

Comments are closed.


Nieuws

Hoe verbeter ik mijn leverperformance?

De Just-in-Time leverperformance naar klanten is een van de belangrijkste criteria bij klanttevredenheid beoordeling. Tegelijkertijd lijkt het vaak in schril contrast te staan met het optimaal gebruiken van alle bedrijfsmiddelen. SourceTech ontwikkelt plannen die uw afzetrisico’s en toeleverrisico’s in balans brengen. Neem contact op en laat u adviseren over onze aanpak.  

Hoe verlaag ik mijn inkoopkosten?

In deze tijd van economische malaise staan de verkoopprijs van uw producten vaak onder druk. Dit noodzaakt tot het verlagen van de inkoopprijzen en overige inkoop gerelateerde kosten. SourceTech ontwikkelt gedifferentieerde artikelgroep strategieën en kosten reductieprogramma’s die resulteren in een meetbare kostenverlaging en efficiëntieverbeteringen. Hoe realiseer ik een idee in een tastbaar product.  

Hoe realiseer ik een idee in een tastbaar product?

Ik heb een product idee of ontwerp maar het ontbreekt mij capaciteit en mogelijkheden het te produceren. SourceTech heeft de technische kennis en een internationaal netwerk van producenten op vrijwel alle productietechnieken. Afhankelijk van de producten en logistieke kenmerken draagt SoureTech zorg voor de product realisatie. Lokaal, maar ook in lagen loonlanden. Vraag SourceTech om een voorstel.